EKO TAMIŠ: Promo tura za novinare i turističke radnike

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga i Asocijacija za unapređenje turizma „Miltonija” iz Temišvara, koji su partneri na projektu „Eko Tamiš – novi turistički proizvod” organizuju u toku aprila promo ture za novinare, medije, turističke radnike i turoperatere.

Od  9. do 12.aprila 2019. godine organizuje se promotivna tura za novinare i medije u cilju promocije i marketinga samog projekta „Eko Tamiš – novi turistički proizvod”, promocije realizovanih aktivnosti sa ciljem sprovođenja kampanje podizanja svesti značaju reke Tamiš i što većem korišćenju turističke ponude na i oko reke Tamiš.

Planirano je da tokom ove promotivne ture se obiđe tok reke Tamiš, kako sa rumunske strane, tako i sa srpske strane, sa ciljem da se mediji upoznaju sa svim raspoloživim sadržajima na samoj reci i u njenoj neposrenoj okolini.

Biće to prilika da se posete mnogi kulturno-istorijski spomenici na teritoriji Rumunije i Srbije koji se nalaze na reci Tamiš ili u okolini, kao i mnoge lokacije predviđene za rekreaciju, od mesta za ribolov, posmatranje ptica, vožnje bicikla, šetnje i mesta za vožnju kajakom. Početna tačka ove promo ture je u Rešicama i završava se u Pančevu.

Nosilac je aktivnosti organizacije promo ture za medije je partner iz Rumunije, Asocijacija za unapređenje turizma „Miltonija” iz Temišvara. Učešće na ovoj promo turi je besplatno, a obezbeđeni su štampani i ostali promotivni materijali, hrana i smeštaj za sve učesnike.

Nakon toga, u periodu od 16. do 19.aprila 2019. godine se organizuje promotivna tura za turističke radnike i turoperatere u cilju promocije realizovanih aktivnosti i sprovođenja kampanje podizanja svesti značaju reke Tamiš i što većem korišćenju turističke ponude naTamišu.

Tokom ove promotivne ture je planirano da se obiđe tok reke Tamiš, ali najpre sa srpske strane, a potom i sa rumunske, sa ciljem da se turistički radnici upoznaju sa svim raspoloživim sadržajima na samoj reci i u njenoj neposrednoj okolini.

I tokom ove ture učesnici će biti u prilici da se posete mnoge kulturno-istorijske spomenike na teritoriji Srbije i Rumunije koji se nalaze na reci Tamiš ili u okolini, kao i mnoge lokacije predviđene za rekreaciju, od mesta za ribolov, posmatranje ptica, vožnje bicikla, šetnje i mesta za vožnju kajakom. Početna tačka ove promo ture je u Pančevu i završava se u Temišvaru.

Učešće na ovoj promo turi je takođe besplatno, tj predviđeno u budžetu projekta, a obezbeđeni su štampani i ostali promotivni materijali, hrana i smeštaj za sve učesnike. Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora južnobanatskog upravnog okruga nosilac je aktivnosti organizacije promo ture za turističke radnike.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *