„Rok opera 2” na sceni centra „Sava”

U četvrtak, 28. novembra od 20.30 u Sava Centru biće održan koncert ansambla „Pop's Orchestra” pod nazivom „Rok opera 2”.

Muzičari Opere Srpskog Narodnog Pozorišta i Novosadskog Big Benda, sada ujedinjeni pod zajedničkim nazivom „Pop's Orchestra” i izvanredni vokalni i instrumentalni solisti pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika pripremili su nove aranžmane svetskih hitova. Na programu „Rock opere No 2” će se naći pesme bendova „Toto”, „Whitesnake”, „AC/DC”, „ZZ Top”, „Princa”, „Rolinstones”, „Doors”, „Queen”, „Pink Floyd”, „Deep Purple”,… zvuk će biti čvršći i sa još više emocija, a muzičari, će izvanrednim muziciranjem ponovo spojiti različite muzičke žanrove. Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa će u koncertu podjednako uživati i ljubitelji klasične muzike i ljubitelji roka, bluza, džeza, popa i opere. Moćni glasovi solista i hora ostavljaju bez daha, a publiku podižu na noge i izazivaju ovacije, pa se samo na koncertima Rock Opere može doživeti posebna atmosfera i osetiti divna energija koja svima u sali dočara svu lepotu muzike.

Muzički spektakl Rock Opera je u avgustu mesecu obeležio sedamnaesti Belgrade Beer Fest, gde je na koncertu uživalo više od 100.000 ljudi, a u Sava Centru publiku očekuju nova muzička iznenađenja i poslastice.
Vokalni solisti su Danka Adamov, Dragana Keller, Zoran Šandorov, Mattia Zanatta , Nikola Mijić i specijalni gosti…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *